divendres, 22 de juny del 2012

Ara sí, cocodrils!!!

Últim dia a Cairns. La nit va ser plujosa i de bon matí encara continuava plovent, però no ho feia amb  gaire intensitat. Una dutxa, desmuntar la tenda, esmorzar i... a veure cocodrils!!!

El moment: "anem a veure cocodrils" va ser una mica estrany. Els mateixos campistes que ens van recomanar fer el recurregut nocturn per la selva ens van dir que si volíem veure cocodrils podíem anar al Cooper Creek, que pagant $28 ens passejarien pel riu. Vam buscar aquest lloc, però no el trobàvem. Plovia, plovia intensament i ens paràvem a cada casa-bar-botiga-punt d'informació per preguntar on podiem veure cocodrils. Cada vegada que baixàvem del cotxe quedàvem xops! 
Al final vam trobar el lloc. Ens van dir que havíem d'anar amb el cotxe uns 300m més avall i allà ens vindria buscar el "capità" de la barca. Fet, vam fer el que ens van dir. Vam aparcar el cotxe a 300m més avall, on sí, hi havia un cartell (una mica petit i esquifit) on deia: Cooper Creek.

Abans de començar l'aventura al riu, calia pagar. Però... reunint tota la "xetarra" que portàvem no arribàvem als $84 que havíem de pagar en total (entre els tres). Així que... vam decidir dir-li al "capità-bon home" que no teníem més diners. Que els caixers de Cape Tribulation estaven inoperatius i que tot el que teníem eren $60 dolars. I el capità-bon home ens va dir "cap problema, doneu-me el que tingueu i ja està bé". Caram!!! Quina canya!!! Vam aconseguir un descompte de POOR STUDENTS de debò!!! I tant real que no teníem ni un duro fins... fins arribar a la civilització!

 Ara sí, xops i molls fins al moll de l'òs va començar l'aventura a la barca (i diluviant!!!)






5 minuts....


... COM PLOU!!!


10 minuts...


...sembla que pari de ploure....


" Això és una presa de pèl... aquí no hi ha cocodrils!"



15 minuts....




QUINA BÈSTIA!!!






Aquest fa cara d'emprenyat!!!

















Ep!!! Un altre!!!






Semblava petita la bèstia, eh!!!



Al cap d'una hora d'aigua per totes bandes, cocodrils, ocells i boires... tornem cap a casa.













Després dels cocodrils, teníem en ment tornar cap a Cairns. Havíem de buscar lloc per dormir. Però... abans de deixar la zona de Cape Tribulation ens vam desviar cap a una altre platja.




I després de caminar per la platja i tornar al cotxe.... HAVIEM PUNXAT!!!! Vaja... doncs... a canviar la roda!!!

2 comentaris:

  1. Eiiii....
    Quines bèsties aquests animalons ;-) tots feien la mateixa cara d'enfadats o n'hi havia algun amb cara de "xist"?
    Al video no n'hi he vist cap, hi era?
    Parlant de video..... n'he descobert un de Noosa que encara no l'havia vist, amb dues estrelles de la cançó pop: Eri i Neus !!!!
    És una sort poder llegir el teu blog des del parc mentre hi ha tranquilitat ;-)
    Petooonssssssssss... ens veiemmmmmmm

    ResponElimina
  2. L'ha estàs passant pipa i mig !!!

    Déu n'hi do ! No paris mai !!!

    Records : )

    ResponElimina