dissabte, 10 de març del 2012

wet'n'wild




El divendres ens en vam anar a Wet'nWild. Un parc aquàtic a 40 minuts de Brisbane, a Gold Coast. El temps ens va acompanyar a la perfecció i el fet de ser un dia entre setmana vam poder gaudir de les atraccions més d'una vegada ja que no hi havia massa gent.


Aquí teniu l'atracció estrella, l'aqua loop. És al·lucinant. Per començar no t'asseus i esperes el semàfor verd per donar-te impuls i començar a baixar, no!! Et posen dins una cabina, dret. En plan teletransport d'Star Trek. Quan les quatre cabines estan ocupades i degudament tancades, comença el compte enrere:

3...

...2...

...1...

...GO!!

De sobte, la plataforma on descansava tot el pes desapareix i... avall que va baixada!!! I després.. amunt que fa pujada!!! I finalment... avall fins al final!!! Pura descàrrega d'adrenalina!!


Hi ha moltes atraccions on has de fer servir els donut-flotador. Normalment per dues persones, però també n'hi ha de 3 i fins i tot de 4 i de 6!!! I us asseguro jo, que les pendents no són d'una pista verda... sinó ben bé... d'una de negra!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada