dissabte, 10 de març del 2012

City Cycle

Ja sóc membre del "City Cycle". Això és com un "bicing" a Barcelona o un "enbicia't" a Terrassa, però a Brisbane. Després de mesos caminant a tot arreu, ha arribat l'hora de canviar una mica i començar a agafar la bici. Així que, fet!!! 

Vaig comprar un casc. La veritat és que part de les bicis venen amb el casc incorporat, però moltes no. I quan vas a l'estació per agafar una bici i no n'hi ha cap amb casc.... és una tocada de nassos. Així que en vaig comprar un!! Ja no cal patir per si hi ha bicis amb casc o no!!!

 
 La cosa funciona així:
- Et pots fer soci des de 3, 6 mesos o un any sencer. Els estudiants podem fer-nos socis per mig any al preu dels 3 mesos!!
- També pots fer-te "soci" per una setmana
- És obligat portar casc i llums a les bicis. Els llums ja van incorporarts. Els cascs.. a vegades no!
- Les bicis estan operatives des de les 5 del matí a les 10 de la nit.
- Pots pedalar fins un màxim de 30 minuts amb la mateixa bici! Abans dels 30 l'has d'haver aparcat en una altre estació, en cas contrari... has de pagar per cada minut de més!! 


Anècdotes amb el City Cycle:

- El primer dia d'estrenar la bici i el casc... vaig perdre el casc (sort que no vaig perdre la bici!! hahah). Cap comentari... sort que era el més barat!!!
- És una mica complicat esbrinar quan SI o quan NO puc pedalar pel carril cotxe o pel carril vianant (vorera)... 
- Planejar una ruta, esbrinant on hi ha les estacions del "City Cycle" per tal de fer un canvi de bici abans dels 30 minuts i... veure que l'estació on havies "programat" fer el canvi està TEMPORALMENT TANCADA!!!!

Res, la qüestió és continuar pedalant per la ciutat i acostumar-me a fer-ho entre vianants, cotxes, carrils bici, carril cotxe i voreres....


Aquí em teniu, la bici amb els casc grocs del City Cycle.

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada