dimarts, 28 de febrer del 2012

Una nit a la Universitat de Queensland

Bona nit, són les 8 del matí. Els més curiosos us preguntareu... 
- Què coi fa la Neus anant a dormir a les vuit del matí??? 
Us ho explicaré:
Tot a començat quan ja era l'hora habitual de plegar a la feina. Si, aquesta feina de Cleaner que faig els dies entre setmanes...Doncs això, eren les 9 passades del vespre, quan el "supervisor" (el que vindria a ser el caporal dels cleaners) pregunta:
- Hi ha algú que vulgui treballar aquesta nit, de 10:30 a 6 del matí?
I jo que dic:
- Oh yes, why not?!
I ja em teniu a mi, amb un altre company de la feina dirigint-nos a la Universitat de Queensland per netejar facultats durant 8 hores!!!

No us heu preguntat mai què passa a les nits els passadissos de la universitat??!! Avui us explicaré que passa a la Universitat de Queenland de 10.30 de la nit a 6 del matí.

Tothom diu que la Universitat de Queensland (a partir d'ara li direm UQ) és molt maca. Però, evidentment, arribant a la UQ a les 10:30 de la nit quan ja és negra, negra nit no veus l'encant per enlloc. La veritat és que les 8 hores de neteja han passat volant!!!! Hem netejat una nova facultat que estan a punt, a punt d'inaugurar. Vaja... ja us podeu imaginar la quantitat de pols que hi havia... 
La facultat consta de 8 plantes. Hem hagut de netejar els lavabos i les cuines de les 8 plantes i fer "full clean" (vindria a ser: papereres, pols, taules i aspirar terra) a la setena i vuitena planta. Sembla poca cosa, no??!! Però i si us dic que hi ha 3 lavabos a cada planta, amb 4 waters, 2 piques i miralls que arriben al sostre... com ho veieu???

Ah i després.... 2 plantes senceres!! On treure la pols... no es podia fer tant sols amb el plomall ja que la pols de paleta de fa setmanes no marxa amb un cop de canell, sinó amb un bon drap humit i frega que fa fort!!! I per acabat, l'aspirador. Aquí no freguen!!!! Bé, només als lavabos i les cuines tenen rajoles, per tant es pot fregar. Tota la resta dels espais estan... (merda... no em surt la paraula en català), vaja que hi ha "carpet" a tot arreu i per tant... prohibit fregar!!! Només aspirar.

Bé... a part de netejar... he vist que la UQ no s'està de res... i si... els Australians són f***ing rich!!!  Com se'ls gasten!!! Quines instal·lacions, mare meva!!! És una llàstima que no portés la càmara, perquè us faria un bon reportatge!!!

Ara que he vist la universitat per dins, toca veure-la per fora. Un dia d'aquests, m'escaparé a Santa Lucia, el barri on es troba la UQ i gaudiré de la gespa, el sol i el ritme estudiantil. Us ho asseguro!!!

No m'aguanto... vaig a dormir!!!!


PD: El resum del dia ja l'he avançat al Facebook:
- 24 lavabos
- 72 waters
- 40 piques
- 32 vidres
- 150 papereres
- moltes taules
- moltes prestatgeries
- MOLTA pols!!!
- terres per aspirar
- terres per fregar
- cafès a mitja nit
- ...
12 h sense parar!! Ara si... bona nit.

PD: la UQ (Universitat de Queensland) és preciosa durant el dia, fent l'estudiant a l'estil UAB -allò que diuen: gespa, sol, cartes...-; però quan toca treballar-hi de 10 de la nit a 6 del matí (amb el resum detallat a dalt... perd l'encant!)

2 comentaris:

  1. Ostres Neus!! Jornada intensiva, hores extres i nocturnitat... Això deu tenir la seva recompensa per què deu n'hi do.
    Ets una dona valenta i decidida i la feina no et fa por... Congratulations!!
    Una abraçada ben forta, t'estimo molt!

    ResponElimina
  2. Uooooo!!!!! Quina marxa laboral que portes!!!!

    Això es com una nit de M1 al parc amb feina per un "tub" ;-D
    Crec que ara aniria bé que trobessis una feina adient als teus estudis i experiència. Et dono diverses opcions:

    - Bombera o forestal
    - Mestra de música, català o castellà
    - Directora de coral
    - Monitora d'esplai
    - Organitzadora d'events
    - Animadora cultural
    - Cangur (molt adient per Austràlia) :)

    Segur que tu ja n'has pensat alguna més... a veure si hi ha sort i fas força calaix per a la tornada :)

    Rep una forta abraçada !!!!!!!!!!!

    ResponElimina