dilluns, 6 de febrer de 2012

Yayoi Kusama: "Look now, see forever"

Divendres. Just després d'arribar de Melbourne et despertes a Brisbane i veus que "no mola tant com Melbourne", però vaja.. té el seu encant i aquí he conegut gent fantàstica amb qui he compartit la meva estada a Austràlia.

Amb el nou any ha arribat gent nova a l'escola. Entre tots els nous estudiants, ha arribat una noia de Madrid, la Henar. És amb ella que aquest divendres vam decidir a anar al "Gallery of Modern Art", conegut com a GOMA.

Vam poder visitar de forma gratuïta l'exposició "Look now, see forever" de l'artista japonesa Yayoi Kusama. A mi m'ha recordat una mica a Agatha Ruiz de la Prada... color vius, i combinacions ben rares. Mireu l'artista i entendreu les "similituts"

Què me'n dieu??!!!

Us adjunto unes quantes fotos de l'exposició:

Primera sala.
Parets i miralls. Globus amb vermells amb topos blancs a tot arreu.

Segona sala:

Flors immenses que més aviat semblen carnívores. Però tenen el seu encant, no trobeu??
Podeu veure què hi ha a la paret???

 Tercera Sala.

Simulació d'un pis. Però amb la característica que està PLENA DE GOMETS!!!


Encara que no ho sembli... estic tocant el PIANO!!!


I us presento la Henar. Nascuda a Sanabria, Zamora. A banda de compartir la mateixa edat, l'acadèmia i la ciutat que hem decidit visitar... ella també ha estat cap d'un grup d'escoltes! El resultat del pis "engomat" és fruit d'aquesta inniciativa: ENTRA, AGAFA GOMETS I ENGANXA'LS ON VULGUIS!!!


Veure el procés de tenir un pis amb parets i mobles blancs i mica en mica... tenir-lo ben acolorit i ple de gomets ha de ser espectacular!


Sala Quatre:


Totes les obres estan elaborades amb SUCRE!!!
Oh... quina dolçor!!

No sé vosaltres, però a mi em recorda  a aquells pots de sal de colors que feiem al casal d'estiu.

1 comentari:

 1. Hola Neus,

  Quina exposició tan original, m'agraden els colors, les formes arrodonides, transmeten alegria i tranquil·litat i la idea de decorar tot el pis amb gomets: sorprenent, atrevit, artístic; també m'ha agradat per poder observar l'efecte que fa... però espero que no se t'acudeixi de fer el mateix, el dia que tinguis el teu propi pis;) hahaha...

  Records a la teva nova companya, porta un nom que no havia sentit mai.

  Una forta abraçada.
  La mare.

  ResponElimina