dijous, 17 de maig del 2012

** Nimbin & Byron Bay** Part 1

El cap de setmana 5 i 6 de Maig vam decidir llogar un cotxe i marxar a Nimbin i Byron Bay, dues localitats a dues hores i mitja de Brisbane i que pertanyen al territori de New South Wales. Tres dotacions sortiem de Brisbane a hores diferents i ens trobavem el vespre a Byron Bay, lloc on passavem la nit. Així doncs, a les 9 del matí la primera dotació d'estudiants sortia de Brisbane en direcció Nimbin. Us preguntareu, què coi és Nimbin??!! La única característica de Nimbin és el fet de ser l'únic poble australià on la marihuana és legal. La nostra visita va coincidir amb el Mardigrass Festival un festival que té lloc cada primer cap de setmana de Maig amb la finalitat de donar a conèixer les propietats de la Marihuana. 


Welcome to Nimbin...
 
A diferència de les ciutats com Brisbane, Gold Coast, Noosa,... trobar aparcament a Nimbin és tota una odissea. Vindria a ser com buscar aparcament un dia de festa major a qualsevol poblet de Catalunya, on aparcar al final d'un carrer sense sortida, enmig d'un parc és possible. així doncs, després de buscar i buscar vam trobar lloc per aparcar!!! Vam endinsar-nos en aquest poble de "pollosos", hippies, consumidors de Marihuana, música retro però abans... parada tècnica en uns lavabos a l'estil "policlean" de festa major amb aires de campaments. No us enfoteu... però estaven nets i tenien paper!!! Ah, i el més important... no feien olor a concentrat d'amoníac!!!




Després d'una visita al senyor Roca vam visitar el poble en si. Un poble format per un carrer principal i quatre de secundaris, res mes! Aquí us deixo quatre imatges:




Nimbin Hemp Embassy











La visita a Nimbin va ser curta. Una passejada i cap a Byron!! Un cop a Byron, havíem de buscar lloc per dormir!!




...  continua ...



1 comentari: