dijous, 24 de maig del 2012

** Sydney 12-16 Maig ** Welcome to SYDNEY!

El temps passa volant i cada vegada falta menys per arribar (volant) a casa. Aprofito, doncs, els últims mesos a Austràlia per visitar el que pugui mentre la butxaca ho permeti. Després de Melbourne, ara ja fa 4 mesos, no podia faltar la ciutat olímpica Australiana: SYDNEY.

Sydney encapçala el rànquing de ser la ciutat australiana amb més població, seguida de Melbourne i Brisbane. Amb més de 4 milions d'habitants és la capital del territori de New South Wales. 900 són els quilòmetres que la separen de la capital de Queensland, Brisbane.
Com Barcelona, Sydney és també ciutat olímpica des de l'any 2000.
De Sydney podem destacar el centre de la ciutat on és indispensable visitar l'Opera House i el Harbour Bridge. Sydney també se la coneix per les famoses platges surfistes de Manly i Bondi Beach. I deixant la ciutat i les costes, Sydney té un altre atractiu turístic: Blue Mountains.


Jetstar és la companyia aèria més barata d'Austràlia. Els divendres entre les 4 i les 6 de la tarda treuen vols domèstics i internacionals força barats. Aprofitant aquestes ofertes, vam trobar vols a Sydney tirats de preu (bé, tirats de preu a l'Australiana... clar!! Aquí no hi ha vols per 20€ com ofereixen a vegades Ryanair o Easyjet...)

Després d'haver comprat els bitllets un mes i mig abans, va arribar el dia d'agafar l'avió que ens va deixar a les 10 de la nit a l'aeroport de Sydney. Ja a Sydney, la companya de pis i jo vam agafar el taxi fins a Little Bay, un barri al sud-est del centre de Sydney. A Little Bay hi viuen la Juliana i el César, la parella Colombiana (ella cosina del nostre company de pis) que ens ha acollit durant l'estada a la ciutat.


Ens instal·lem al menjador-sala d'estar. Un sofà i un matalàs inflable han estat els nostres llits de la setmana.









1 comentari:

  1. Ei que bé això de veure molt més mon.!!!!
    Neus, per aquí ja comença a tenir gust d´estiu i per Sydney ?????. Fins aviat.

    ResponElimina