dilluns, 2 de gener del 2012

HAPPY NEW YEAR!!! ...9h més tard... BON ANY NOU!!!

Ja hem dit adéu al 2011.

Toca fer balanç de l'any i la veritat és que ha estat un any de canvis. Un any de tancar etapes i obrir-ne de noves. Un any marcat per la paraula "fins aviat". Fins aviat als companys de carrera i a la universitat, fins aviat als caps de l'Aeig Set, fins aviat als Bombers, fins aviat a les activitats a Sant Llorenç, fins aviat a les excursions pel parc natural, fins aviat a la bici, fins aviat al poble, les nits a la fresca, fins aviat als amics i fins aviat a la família.

Acabar la carrera i marxar "d'excursió" a l'altra punta del món... L'estiu ha servit per "mentalitzar-nos" tots plegats sobre el que tocava començar després de festa major. Agraeixo a vosaltres, pares, per deixar-me fer via cap Austràlia quan hauria pogut triar estar més a la vora. Ara sé que es fa difícil saber que no podeu venir a passar un cap de setmana ja que us passarieu el cap de setmana volant... i que si fos per vosaltres (i la iaia) estaria a Anglaterra! hahahaha però per sort ens podem veure cara a cara i parlar. Podem "menjar" plegats a taula, veure com cuineu, continuar estar als àpats familiars i estar en contacte!!

Bé, parlem de cap d'any.
La majoria dels companys de classe ja han tornat cap els respectius països i la resta estan viatjant per Australia. Però els que quedem ens vam trobar per celebrar plegats l'entrada a l'any 2012. Vam decidir "ocupar" el pis de dos companys de l'acadèmia i fer la festa a casa seva. El menú: tacos, burritos, nachos, beguda, confeti, música i alegria!!

Comprant al supermercat "Coles"


A diferència dels catalans, ens vam trobar a les 6 de la tarda per començar a sopar abans de les "campanades". El sopar va ser a peu dret. Cadascú menjava quan tenia gana... Ballaruques i fer temps fins a les 12 quan vam dirigir-nos cap a Southbank per veure els focs artificials.

6 de la tarda, preparatius.

I per picar... GUACAMOLE!

Nachos i guacamole!


FELIÇ ANY NOU AMB ELS COMPANYS DE L'ACADEMIA
fotos amb cara desgraciada
Foto a l'estil japonès ;)
Fireworks des de Southbank

Jo, borrosa, i els focs.




Just després de veure els focs artificials i entrar oficialment (hora Queensland) a l'any 2012 ens en vam tornar cap al pis a continuar les ballaruques. Però abans.... SORPRESA!!! Trucada al mòbil... qui?? Des de casa!!! Nou hores abans, mentre dinaven, m'han trucat per desitjar-me un bon any 2012. Entre el soroll, xivarri i aglumeració de gent he fet els possibles per sentir-los i parlar amb ells!!! No m'ho esperava ni de bon tros... MOLTES GRÀCIES!!!

La festa continuava però abans d'anar a dormir em vaig posar l'alarma al despertador a les 8 del matí. Per què??? Per celebrar l'entrada al 2012 a l'hora catalana!!! Raïm preparat, ordinador encès, intentar veure les campanades de tv3, orbir l'skype i.... SORPRESA!!! Els millors amics que puc tenir a Sant Llorenç estan sopant plegats per acabar i encetar un nou any junts i jo amb ells a través de l'skype!!! No té preu... va ser impresionant, espectacular, meravellós, indescriptible!!! Vam fer les campanades junts, vam brindar, vam ballar, riure, parlar i cantar. I mentre ells ho feien plegats a Sant Llorenç, jo ho feia a l'habitació mentre tots els companys de pis dormien!! MOLTES GRÀCIES Judit, Cristina, Roger, Oriol, Laia i Carles per compartir amb vosaltres els primers minuts del 2012!!!

Aquí teniu unes quantes imatges d'aquest èpic cap d'any a través de l'skype:






Brindis!! Bon any 2012!!

Cançó de despedida. Ells cap al GEDS, jo a dormir!!

Cotilló!


MOLTES GRÀCIES!!! BON ANY 2012!! Ens veiem a la tornada!! ;)

Definitivament i ja per posar punt i final prefereixo, i de bon tros, com els catalans entrem al nou any. Sopar asseguts a taula a una hora que no és berenar, recordar moment de l'any que deixem, discutir els nous proòsits, preparar el raïm, menjar raïm a les 12, BRINDAR amb cava català, una mica de festa per casa i sortir al poble per donar un bon any a tothom. No hi ha res millor que 12 grans de raïm, 12 campanades, una copa de cava, els amics de sempre i Sant Llorenç. No ho canvio pas per 10 minuts de focs artificials...

Ja teniu la primera actualització de l'any.

BON ANY 2012 A TOTS!!




1 comentari:

  1. hola Neusn,acabu de llegir i mirar les fotografies que ens envies de lany nou de aqui Australia, jo et dic moltes felicitats i salud iper mols anys tinguis aquesta vitalitat que et carectiza,mira ara te esplicare le nit del revellon que varan fer amb la iaia a les vuit del verpre a misa despres sopar frugalment,i mirar le televisió fins les dotze campanades, els dotze grans de reim ial final un peto sensa pasio pro amb amor dels cinquanta anys de casats que no es moco de pavo
    les teus avis que t'estimemt mol

    ResponElimina