dimarts, 1 de novembre del 2011

THE RACE THAT STOPS A NATION: MELBOURNE CUP



Cada primer dimarts de Novembre té lloc la MELBOURNE CUP. Us preguntareu... què és això???!!! No és cap partit de futbol, no és cap cursa de F1, no és cap manifestació... és una CURSA DE CAVALLS!!! Aglomera tanta gent que fins i tot és dia festiu a Melbourne i a qualsevol ciutat d'Austràlia es deixa de fer el que sigui per mirar la Melbourne Cup. Simplement, The race that stops a nation. 


Fashion dresses. Melbourne Cup 2011
A l'acadèmia avui... s'havia d'anar de mil botons... o almenys intentar-ho!!! I és que la Melbourne Cup amb el pas dels anys ha esdevingut, a banda d'una cursa, un esdeveniment "fashion". En el sentit que tots els homes i dones vesteixen els seus millors vestits i barrets.




La veritat és que ahir amb una companya de classe vam intentar comprar un "fascinator" pel cap, però... no baixaven dels 15$. I evidentment, per un dia no ens gastarem 15$... així que res!!!
Però clar, no podiem anar vestits sense un "fascinator" al cap... així que arribo a casa i busco al youtube alguna cosa de papiroflexia divertida que pugui posar-me al cap.
Desrpés d'hores intentant doblegar papers i paperets aconsegueixo fer una mena de flor... i aquí teniu el resultat:

Fashion Cambridge girls and a teacher. Phil, Mirjam, Yasmine, Amy, Isa, Lara & Neus
 
Fascinator made in Neus
Dress up for Melbourne Cup. D'esquerra a dreta: Billy, Yasmine, Lara, Mirjam, Renato, Amy, Neus, Nick, Isa i Sandra.
Amy i Neus a classe!!! ;)

La gent aposta un munt de diners. És com la rifa de Nadal. Aqui comprem números, dècims, lluminetes,... a Austràlia aposten per qui serà el guanyador de la cursa o simplement aposten tota la classificació de la Melbourne Cup. El guanyador s'emporta una millonada!!!

Melbourne Cup a l'escola.
A les 2pm és hora de la cura. Un quart d'hora abans ja estem a la sala de TV per veure la cursa en directe. Tota l'escola es troba allà. Nervis per qui serà el cavall guanyador!!! Comença la cursa, 2 minuts i ja han acabat!!! Quina broma!!! El partit del Barça-Madrid és més emocionant!!!

Bé, hem passat una bona estona. Acabada la cursa han entregat premi al profe més ben vestit, a la noia i el noi més ben vestits i el barret més fashion. No hi ha hagut sort... i és que la meva flor de paper comparat amb el barret vermell de la Lara no té punt de comparació!!! ;)



11 comentaris:

  1. Hola Neus,
    Veig que domines bé la papiroflèxia, aquesta flor és una monada i si l'haguessis fet tres vegades més gran el concurs hauria estat molt renyit... per un altra ocasió hi pots afegir alguna o vàries plomes, tipus visera enlairades cap endavant a l'estil anglès i et quedarà super elegant i alhora força despampanant.
    Salut i feina.
    Una forta abraçada.

    ResponElimina
  2. Uffff... tres actualitzacions en pocs dies ja em supera... però finalment faré algun comentari ;-)

    SURF: T'estàs convertint en tota una experta en surfejar damunt les aigües. Així doncs el proper estiu que estiguis per CAT ens busques una platja amb força onades i ens fas classes de surf.

    Els jocs nocturns a l'americana també serviran per adquirir noves idees tant per al cau com per activitats familiars i d'ensenyament.

    Amb els jocs de Langport ben bé que el més important és participar ..... perquè segur que sense fer-ho és impossible quedar segon ... o guanyar en un dels esports ;-) i ja no diguem poder gaudir d'un premi com el que vas obtenir, encara que sigui per sorteig ... jejeje

    Pel que fa al premi... renoi !! se'm fa la boca aigua només de pensar-hi. Navegar amb un veler per les illes Whitsundays (trobades al google són fantàstiques) i tenir la possibilitat de fer submarinisme per la gran barrera de corall... no té preu !!!!!

    Ara que ja coneixes alguns dels costums i les cerveses 'aussies', et proposo que busquis un parell de porrons i ensenyis a estudiants i mestres a beure cervesa amb llimonada en porró... podríeu organitzar un concurs de comptar 'ti-tius' i com a premi regalar una visita a Sant Llorenç i el seu entorn.

    Un altre dia ens expliques perquè se'n diu 'Roma park' el lloc on heu fet la BBQ... És possible que amb quasi dos mesos d'estada siguis tant popular que ja t'hagin dedicat un parc?

    Segueix disfrutant i aprenent tant com puguis, obre tots els teus porus i fes d'esponja.

    Rep una forta abraçada, petons i pessigades ;-)

    ResponElimina
  3. Caram d'aquí a les pasareles. Aquí anem fent. Portem uns dies amb forces sortides. Fuites de gas, foc de vivenda... amb sort tornarem assolir les 100 sortides. El Pau s'estar convertint en una peça clau al parc. També incorporem en període de prova l'Oriol Garcia.
    A casa tot bé, un petò, t'anyorem.

    ResponElimina
  4. Per cert algun concurs...no se ja saps que vull dir....amb premi....que beuen?....donc això ja estaria bé.

    ResponElimina
  5. Hoal Neus,estic miran aquestes fotografias,esteu jugan el futbol entens una que la maquina ta captat una jugada magistral, amb un estil com el Piqué Veig qu'ets una gran animadora els amics iles amigues no t'eolvidaran en el tems, d'aquella estudian catalana

    els teus avis que t'emirant una forta abraçada

    ResponElimina
  6. et veig bé neus, encomanes alegria! passo poquet per aquí però no et perdo de vista jeje. una abraçada molt forta i no paris de gaudir de l'experiència!!!

    eva

    ResponElimina
  7. Feia dies que no llegíem el teu bloc i, avui m'he empatxat amb tant d'esport. Però tu anaves a unes olimpíades o a estudiar anglès...
    De fet tot és ben compatible, no?
    Aviat podràs fer un diccionari d'argots esportius i alimentaris!!!

    Quan te'n vagis a la gran barrera de corall, "snorqueka" força i pasa-t'ho bé (com sempre fas). Ja ens esquitxaràs amb alguns posts...
    Abraçades

    ResponElimina
  8. Hooolaaa germaneta!!!
    Ja feia dies que no comentava el teu blog xo això no vol dir que no el segueixi eeeh:-)
    És d'agrair aquestes actualitzacions.
    Ja fa dies que no coincidim gens. A les practiks va tot be, ahir vaig entregar allo k portava dies fent. Dema (el teu avui) no tindre molta feina. Aviam si coincidim.
    Apaa, boona niit i Salut!

    ResponElimina
  9. Ei, Neus, sempre guapíssima .
    Tant si és com si no és la MELBOURNE CUP tu fasihon que fasihon
    Petonets

    ResponElimina
  10. hola Neus,fa dies que no
    tenim noticies tevas ja sabem
    que estas mol enfainada.Ara
    mateig mentres escric aquestes
    quatre ralles ve la teva mare tota
    emocionada i ens llejeig al correu
    alectronic que ha rebut.
    Res mes Neus, cuida't bé iuna forta abraçada dels teus avis.

    ResponElimina
  11. Hola Neus,et felicitu per la bona opcióque has tingut amb fer una truite de patates o de trunfus,tal com deian els nostres avis aquesta truita tan ben feta com mostres en la foto tindras un exit espetarran en el mon academic australiá, mab dius c'al pa que fan aqui no es mol bo,si fos mes jove vindria a fer de forner aquet pais, ja na avia fer dels 16 els 18 anys,despedeju i cuidat,l'vi i la iaiaque mol testimant

    ResponElimina