dijous, 24 de novembre del 2011

NOOSA 3-5 Novembre

NOOSA
Moltes coses per explicar i es que son massa dies d'absencia. Pero, anirem a pams.
Despres de comencar el mes de novembre amb la Melbourne Cup, aquell mateix cap de setmana marxavem 18 persones amb tres cotxes llogats cap a Noosa, Sunshine Coast. 4:30h lloguem els cotxes i mitja hora mes tard toca engegar motors i aventurar-nos a sortir de la capital de Queensland. 2 hores i mitja mes tard arribem al desti.

Companys de cotxe: Yasmine, Steve, Sandra, Moon i Neus
Aparquem cotxes, fem el check-in, deixem motxilles a les habitacions i... hora de sopar!! Despres de menjar unes pizzes i bigburgers decidim buscar un lloc animat per fer uns beures fins al vespre. Dit i fet, anem en un bar/pub desertic. Nomes nosaltres, pero vaja... 18 persones l'ompliem!! Billar, jocs de taula, cervesa... quan de cop i volta be el "segurata" i ens diu que em de marxar. Que no s'admeten flip-flops (xancles de platja)... mmm... moltes be!!! Ara resulta que l pub s'ha tornat de "categoria"!!  Marxem tots cap al backpacker amb cara de... on anem?? Nomes son les 9 del vespre!! Pero... surprise!!! Al bar del backpacker s'ha convertit en un pub!!! I la musica promet: Rock dels 70 80 i 90!! Qui ens ho havia de dir!! Bona musica i bon ambient!!
11 de la nit.. el pub tanca!!! (sisi, aixo no es com el Geds o el Crack que a les 11 de la nit tot just ha d'arribat tothom... i fins a les 6 del mati no es tanca) Doncs aixo.. a les 11 de la nit estavem tant animats ballant que voliem continuar la festa. I ves per on... taxis gratis fins a un altre pub!!! Dit i fet. Uns quants (la resta... dormir -o aixo van dir!) ens en vam anar a un altre pub i alla vam continuar ballant, saltant i cantant!!

Dissabte ben d'hora el mati ens trobem tots 18... i ens en anem cap a la platja!!! Mare meva!! Quina platjes... No hi ha gaire cosa mes a dir. Tot el dia a la platja: jugar a rugby, volley, saltar com nens a les onades, caminar/correr per la sorra, enterrar persones, prendre el sol, fer castells,...
Sopar conjunt en un restaurant mexica i... cap a dormir.

arribada a Noosa Beach

esmorzant a la platja






Diumenge dia de.. platja?? Si!!!

En definitiva, un cap de setmana de relax amb molt bona companyia!!!

Foto de grup.


PD: perdoneu pero aquest teclat no te accents ni ce trencada!!!! :(

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada