diumenge, 22 d’abril del 2012

sessió de cine

Per primera vegada després de 4 anys... no hi vaig poder gaudir dels campaments. A Brisbane no hi hva haver cap autobús a la font de l'aixeta, no hi havia 50 nens, 7 caps i 4 intendents i no hi havia pares i mares amb pancartes. :(
Enguany, vaig canviar les tendes de campanya per tovalloles de platja, autocars per trens i muntanya per mar. I creieu-me... els CAMPAMENTS es TROBEN A FALTAR!!! 

I com que explicar què és el que vam fer a la platja no és cap novetat us explicaré la marató de pel·licules que vaig veure. Durant la setmana se'm fa impossible anar al cine, així que vaig aprofitar per anar-hi durant les vacances i... perquè no... durant els caps de setmana. Ep! Sabeu??? diria que el cinema és més barat que a Catalunya!! El preu de l'entrada en dia festiu és de $6.5!!! Quan val l'entrada en dia festiu a l'Eix Macià o a l'Imperial??!!

Així la roda de pel·lícules va ser:
















 Si busqueu una pel·lícula per passar l'estona, American Pie.




Si us heu llegit la trilogia de Suzanne Collins, segur que voldreu veure la pel·li. És una barreja de: Gran hermano, Tom Rider, camps de concentració i un toc d'història d'amor.



Grup de jubilats que decideixen passar unes vacances a la Índia en un hotel ben econòmic. Les històries que viuen un cop són allà i l'humor dels protagonistes és boníssim!


A per cert, aqui també fan Titanic en 3D.... totes les sessions de setmana santa: ENTRADES EXHAURIDES... sense comentaris.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada