dimarts, 27 de desembre del 2011

El Barça vist des de Brisbane

El mes de desembre ha estat marcat, entre d'altres coses, pels partits del Barça. 

MADRID - BARÇA

El primer: el clàssic, va tenir lloc el dissabte 10 de desembre a les 22:00h, per vosaltres és clar!! Però clar... jo em vaig haver de llevar a els 6:00h del matí per ser a les 7 al centre de la ciutat i poder veure el partit. Una mica estrany... normalment vas a veure els partits al vespre al Crack, al Geds, a la penya o a casa. Beus una Coca-cola, demanes un entrepà i crides: "ole, le, ola, la ser del Barça és el millor que hi ha" o... " 1899 neix el club que porto el cor, blaugrana son els colors: Futbol Club Barcelona.. lelelelelelelelelelelelelle". Crec que ha estat la primera vegada que he vist un partit FCB-Reial Madrid amb tanta afició madrilenya... i evidentment... per no posar-nos en problemes ens vam estalviar el típic "Madrid se quema, se quema madrid..." o... "Boti, boti, boti del madrid qui no voti..."
Comença el partit i... golet del madrilenys.. ells eufoòrics i nosaltres... amb una cara de moniato que no sabiem què dir. Però mica en mica el Barça va avançar el marcador i... vam acabar celebrat la victòria i és que... "qui riu últim riu millor" i això els madrilenys no ho saben entendre!!

Amb un capuccino a la taula i alguna samarreta/bufanda del barça vam veure el partit. 

Era espectacular veure la quantitat de seguidors del Barça respecte els del Madrid. Ara he pogut entendre i veure com arriba a ser internacional aquest gran club. Era fàcil de veure a simple vista. Els seguidors del Madrid eren madrilenys, els seguidors del Barça són internacionals!!! El Barça és conegut internacionalment i té seguidors a tot el món i és que... és el millor equip!!

Després de 90 minus vam celebrar la victòria. I... a les 9 del matí amb un solet preciós que feiem vam anar a banyar-nos a Southbank.

Celebrant la victòria. Neus, Marc, Hector, Eudald i Núria.


BARÇA - SANTOS


Per primera vegada podem veure un partit del Barça a una hora decent... i és que respecte Japó no ens portem pas 9h!!! Així que a les 7 del vespre ens en vam anar cap a un Pub a veure el partit, però... NO EL FEIEN!!! Molt bé, anem a un altre pub a veure el partit. Estavem gairebé segurs que el donarien ja que el pub està farcit de Brasilenys. Però.... TAMPOC!!!! Ja gairebé desesperats... vam saber que al mateix lloc on vam veure el BarçaMadrid donaven la final del mundialet de clubs. Així que cap allà!!!!
Per començar direm que l'ambient era força diferent que el partit del clàssic. Els brasilenys son més respectuosos que els madrilenys... i el partit va anar d'allò més be!! Una altre victòria a la butxaca!!!


Ah si!! Ensenyar a cantar "ole, le, ola, la ser del Barça és el millor que hi ha" als Peruanos, Japonesos, Xilens, Brasilenys... no té preu!!! Motivadissims per saber què deiem i poder cantar amb nosaltres!!!

Aquesta vegada si, després del partit cap a casa a dormir!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada