divendres, 28 d’octubre del 2011

Surfing Weekend!!!

El cap de setmana passat es redueix a una paraula: SURF.

Vam marxar divendres vespre dos autocars plens d'estudiants en direcció North South Wales (NSW), concretament cap a Corindi Beach (Arrawarra Creek) a unes cinc hores en Bus de Brisbane!!!

Només a unes dues hores de viatge ja vam haver de canviar l'hora del rellotge. I és que a NSW viuen a una hora menys que Queensland (QLD). La veritat és que està molt millor... el dia comença una hora més tard, pero el sol es pon una hora més tard... i s'agraeix que a les 6 de la tarda encara sigui clar (no com a Brisbane que ja és negra nit...).
Ah!! Si, sapigueu que QLD és l'unic territori d'Australia (em sembla) que no canvia d'horari!!! És a dir.. que demà NO CANVIEM L'HORA!!! A ple estiu el sol continuarà sortint a les 5 del matí i es pondrà.... a quarts de 7 del vespre???!! Aix...
I afegir que si ara ens portem +8 hores de diferència, diumenge en seran +9h!! Visca!!! 


Continuant amb el surf... en arribar a quarts de 12 de la nit a Corindi Beach ens vam repartir per habitacions. Els monitors ens van fer una mica de reconeixement de terreny i de seguida ens vam trobar tots a la vora del foc per fer petar la xerrada.

Vista sortint de l'habitació.
L'endemà a les 7:00h del matí (6:00h hora QLD) ens trobavem per esmorzar i a les 8:00 (7:00 hora QLD) iniciavem la primera sessió de surf. Si, ho heu entès bé... a les 8:00h del matí (bé, les 7) ja estavem tots dins l'aigua amb la nostra planxa de surf... i res... a esperar onades i fer una mica el mico fins aconseguir posar-nos drets. 3 hores intensives de surf i descans fins l'hora de dinar. Havent dinat, i aqui res de digestió, tornem a l'aigua per fer la segona sessio. De 2 a 4 estem dins l'aigua.

Una dutxa d'aigua freda, fora sorra, unes begudes ben fresquetes i una mica d'ombra tot fent petar la xerrada esperant l'hora de sopar. A les 6:30pm ja sopem... i a les 8 del vespre comencen els jocs nocturns... si, com al cau... però una mica a l'americana.

L'endemà al matí després d'haver dormit poques hores, som pocs els que ens trobem a les 7am per esmorzar i a les 8am per surfejar!! Mica en mica va arribant gent i mes gent a la platja fins ser-hi tots.. o la majoria!!! El mar està molt calmat i es fa difícil enganxar les onades, però és suficient per relaxar-se una mica damunt la planxa de surf i deixar-se endur per les corrents marines.

Temps lliure fent el saltimbanqui!!!

Part dels estudiants de l'acadèmia que vam gaudir del cap de setmana surfejant!!

D'esquerra a dreta: Nick, Billy, Neus i Isa. Tots companys de Cambridge. Com ja veieu... això era el principi!!

El temps dins l'aigua passa molt ràpid i aviat comença ser hora de deixar el surf, prendre una mica el sol, fer-se unes quantes fotos, dinar, dutxar-se i despedir-se del gran cap de setmana!!!

De tornada cap a casa fem una parada d'una hora a Byron Bay (encara territori de NSW). Aprofitem per anar al lavabo, comprar un gelat, fer una visita curta a la platja i... tornar cap al bus. Dues hores més de viatge i a les 6pm arribem a Brisbane!!!

Byron Bay (NSW)

Però aqui no s'acaba el cap de setmana.... Diumenge passat es va jugar la final de la Rugby World Cup entre França i New Zealand. Així que... tal i com vaig baixar del bus (i després de despedir-me de tothom) l'Eudald i jo ens en vam anar cap al riverside per trobar-nos amb els altres catalans i veure la final en directe. Resultat: victori dels Kiwis!!!!

3 comentaris:

  1. Mare meva una dutxa d'aigua freda i uns refrescs freds!!!! i jo aqui fent dutxes d'aigua calenta i un cafe amb llet calenta!!!! Preparant panellets, boniatos i castanyes!!!
    Per cert, fareu alguna cosa amb els catalans o amb els companys per la castanyada????
    Molts Petons,
    Mireia

    ResponElimina
  2. Hola Neus, ja veig que això del surfing és el fort d'Austràlia, aquí seria un esport d'èlit, similar al golf o no?... m'ho pregunto ... si algú ho sap pot respondre.
    Ara tenim quatre dies que si no fossis tant lluny, ja estarien ocupats per venir a veure´t però com que no és el cas estan ocupats amb afers més locals com la casatanyada del Cau, la Marató, la reunió familiar Roma-Salvó, la castanyada a casa i alguna escapada a la citty.
    Ah, ja tenim el número de loteria i esperarem a que toqui.... perquè si toca els dies els traurem d'allà on sigui.
    Els temps passa molt depressa sobretot quan les coses marxen bé, espero que tot el que fas et sigui de molt profit i que les decisions que prenguis siguin les més encertades.
    Un petó ben gros i continua actualitzant ... AH! m'agradaria veure l'acadèmia per dins si és possible.

    ResponElimina
  3. Bona nit Neus.
    Estas guapiiissssima i veig que això et prova molt.
    Com que has parlat de de la possibilitat de enviar cangurs ( en el bloc de l´URI), els Rios i jo en concret volem un KOALA que fa més abraçadetes i al pati de casa viurà tranquil, el cuidarem molt.
    Ja saps ,organitza algun concurs telemàtic, que al del Oriol no ens deixa participar. Ben segur que el guanyarem ....

    ResponElimina