dilluns, 23 de gener del 2012

Noosa, again!!

Dissabte vam fer una BBQ a Southbank. Cansada d'estar a Brisbane tota la setmana vaig proposar de llogar un cotxe el diumenge i fer camí cap a la platja. Necessitava quatre persones més per fer el viatge una mica més entretingut, divertit, dinàmic i econòmic. Va ser fàcil... sense platja aBrisbane és senzill trobar algú que vulgui fer cap a les costes de Queensland.

Ens vam trobar a els 8 del matí d'un Diumenge (bé... alguns van arribar tard... però no en farem més comentaris... era diumenge). Lloguem el cotxe i... direcció Sunshine Coast. 

Si, la meva primera experiència de conducció a Austràlia. Allò que a simple vista sembla més complicat, no ho és tant... la majoria de cotxes de lloguer són automàtics per tant no t'has de preocupar del peu esquerra ni del canvi de marxes (mà esquerra!!!). Una de les coses que canvia i no ho tenia en compte són els intermitents i el parabrises. Fixeu-vos en el vostre cotxe: intermitents a l'esquerra, oi??! Parabrises a la dreta, no??? A Austràlia.... intermitents a la dreta!! Parabrises a l'esquerra!! Les dues primeres vegades que vaig haver de posar l'intermitent... s'activava el parabrises... i no plovia!!! ;) Però... després d'ensopagar dues vegades amb la mateixa pedra ja va estar!!!

Camí a Noosa. 140Km. Sortint de Brisbane, sol... gairebé arribant a Noosa... pluja, pluja, pluja!! Arribem a Noosa... pluja!!! Però.. no passa res, hem anat a la platja per banyar-nos al mar... però podem començar a remullar-nos al carrer!!! Fora bromes... amb els xirimiri de Noosa vam anar a la platja i ens vam banyar fins que va tornar a ploure. Hora de dinar i... surt el sol!! No hi ha dret!!! 
Havent dinat agafem el cotxe i fem cap a les costes del Noosa National Park. Llargues i gairebé solitàries. Arribant allà torna a ploure... decidim mullar-nos i fer cap a la platja. Hi ha gent banyant-se i surfejant i els "vigilantes de la playa" no han marxat pas. Deixa de ploure i... surt el sol!!! Apa, hora de quedar-se, fer la migdiada i remullar-se (això si... en aigua salada!!)











 












En arribar a Brisbane a les 9 del vespre vam anar al Mount Coot-ha. El punt més alt de Brisbane des d'on es tenen unes vistes panoràmiques de la ciutat espectaculars. Només veiem llums de colors... però tenia el seu encant. En acabat, vam tornar al centre de Brisbane per aparcar el cotxe i tornar-lo l'endemà a les 7 del matí. Ens ha costat trobar lloc on aparcar el cotxe, però finalment l'hem trobat.
Abans... una parada a l'església... però en aquesta no hi diuen missa, sinó que és el lloc on es fan els millors Pancakes de la ciutat.

Avui al matí, abans de les 7 em disposo a treure el cotxe del carrer ja que era gratuit de 7 del vespre a 7 del matí. Així que a les 6:30 surto de casa i a les 6:55 sóc al cotxe. SORPRESA!!! Una noteta suspitosa al parabrisa... l'obro i... MULTA per infringir les normativa de parquing. Resulta que vam aparcar en zona de taxis... però tot era molt confús.. i no erem pas l'únic cotxe aparcat!!! I aquest matí tampoc era l'únic cotxe que estava allà!!! Qüestió... aquí les multes no són tant barates com les de Sabadell (vaja... com tot a Austrlàlia... res és barat!) voleu saber quan ens han clavat per aixo???!!!
S'accepten apostes!!! I.... va... hi haurà premi...

Penalty: $...


I Aquesta setmana... divendres cap a Melbourne!!!

c ya!!

6 comentaris:

  1. Penalty for improper use 5 pounds! 5 pounds! 5 pounds!

    ResponElimina
  2. mmm..... Jo, per dir alguna cosa, diria $50 per manca de tiquet d'aparcament.
    50 AUD ja és força !!

    ResponElimina
  3. fotem-li un xic més que la butxaca és grossa... 80UAD.. mira que deixar el cotxe aparcat al lloc dels taxis.. és gravíssíssim aixó ehh!!!
    XD

    ResponElimina
  4. Jo dic uns 60$ però que no hauràs de pagar mai perquè no t'arrivarà la multa.
    Vagit toot moolt bé, ah! que s'apigues que els meus companys de classe també conèixen el teu blog i diuen que la millor actualització és la del zoo d'austràlia amb els cangurs ;)

    Salut!

    ResponElimina
  5. Bé Neus, jo no aposto ni vull saber-ho, ho sento com si m'ha l'hagués trobat jo... tot i que em consola que no l'hauré de pagar
    (jeje).
    Recordo aquella vegada a Andorra que la multa no va arribar mai, espero que aquesta tampoc arribi, de totes maneres em pregunto: l'has recorregut?, la pagaríeu entre tots?. Molta Sort!!
    Cuida't!!

    ResponElimina
  6. La Multa està pagada... l'hem pagat entre tots!! Sé que les de Sabadell i Andorra no arriben mai i si arriben son de 20€. Però jo aquí no m'arrisco... que quan diuen que tens una multa... TENS una multa i s'ha de pagar!!!
    Només us dic... per creuar el carrer amb el semafor en vermell et claven ni mes ni menys que... $100!!! Vaja... que no hi hauria turistes a Austràlia si contéssim les vegades que la gent a creuat en vermell...

    Ja veieu que aquí van forts!!!

    ResponElimina