dijous, 8 de desembre del 2011

happy birthday in Brissie!!! 24!!!


24!!
24 anys celebrats a l'altre punta del món. Lluny de la família i els amics. Moments d'alegria i tristesa que es barrejen... I és que el meu aniversari cau en moment crucials del curs previs a l'examen i a la despedida de la major part dels companys que tornen cap a casa o van a viatjar per australia uns mesos. Si, el final de tres mesos intensos d'anglès amb grans persones amb qui he passat dies i dies decidint què farem... cine, southbank, queen street, pubnight, moreton island, noosa, colangatta, tardes d'estudi, sushis, anzac square, surf, wirtings, readings, listenings, grammar, speaking... ha arribat.

Desrpés de la celebracio del "Nadal" amb tota l'acadèmia era arriscat fer classe divendres matí. Però... tampoc no en vam fer... a veure si... pero... no! hahaha Vam anar a esmorzar tots junts i després cap a classe... Sorpresa!!!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU... HAPY BIRTHDAY TO YOU....


Després d'aquesta sorpresa és moment de posar punt i final al curs. Graduació.

CAE Students
FCE Students
Al vespre vaig anar a sopar amb els companys de pis!! Si, també va ser especial. Us poso el dia... he canviat de pis. Bé, no només jo.. tots els vivia abans!! I és que ahir 8 de desembre haviem de buidar el pis... i buscar-nos la vida en un altre lloc. Aixó ho vam fer. Ens ho van notificar dues setmanes abans, aixi que... entre final de curs, dies previs a l'examen i aniversari també vaig estar fent recerca per internet i donant veus a l'acadèmia per trobar nova habitació. Si, ho he aconseguit!! Ja estic al nou pis!!!




I ara si, fotos del vespre del meu aniversari!!!







PD: MOLTES, MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LES VOSTRES FELICITACIONS!!! JA M'HA ARRIBAT EL VÍDEO... LA PROPERA ACTUALITZACIÓ... REFLEXIONS DEL VÍDEO!!!!
GRÀCIES PAU I MIREIA PER LA CURRADA... SÉ QUE HA PORTAT MOLTA FEINA. SEGUR QUE L'HEU FET AMB MOLTES GANES I JO... L'HE DISFRUTAT COM MAI!!!

El millor regal de tots els companys, amics i coneguts a Brissie!



Una forta abraçada a tots i fins la propera!!!

4 comentaris:

  1. Hola Neus,
    Nosaltres estem a Konya de conya, però fot un fred que pela!! Fins i tot ens ha nevat. Tenim algun problema per estar conectats però a la mínima oportunitat ho intentem.
    Ja et farem l'explicació més endavant.
    Petooooooonsssssss

    ResponElimina
  2. Holllaaaaa Neus,
    Crec que aquest aniversari que has viscut no serà fàcil d'oblidar!!!! un aniversari a l'altra punta del món, nou hores més tard, a ple estiu, amb nous amics, diferent idioma...
    Ja veig que t'ha agradat el video, ara a veure si te'l podem enviar amb millor cualitat!!!
    un Petó,
    la cunyi ajjaaj

    ResponElimina
  3. Mireia.. nou hores més tard??? Diria que son nou hores abans que vosaltres!!! hahahaha
    Ai aquestes mates... es nota que ets de lletres!!! Necessites una teacher????!!! Vine a Austràlia que t'ensenyaré a comptar!!!

    Petoons!! Cunyàaaa

    ResponElimina
  4. Hola Neus,
    Ens ho estem passant molt be, pero tınc una sensacio ben estranya ... estem tant repartits pel mon ... be, sort que el Pau ens cuida la casa i sera per poc temps ;)
    Ara som a la zona de la Capadocia i avui hem visitat la vall de les xemeneies, una zona volcanica amb unes formacions geologiques creades per la propia natura durant mes de 20 milions d'anys .... Espectacular!!
    Anem molt ben acompanyats ... quasi be semblem de l'imserso ;)
    Fa força fred, ens ha nevat i la temperatura esta sota zero.
    Dema gaudirem d'uns banys turcs i passarem pel massatgista.
    Cuida't i esperem que tot segueixi anant be.
    Ara anem a veure el partit del Barça amb els companys de viatge a una habitacio de l'hotel, i hem fet una porra!!!
    Molts records de la Francesca i el Sebastia.
    Petons i abraçades.

    Nota: Aquests teclats turcs no tenen accents pero si tenen Ç (curios no?)

    ResponElimina