dijous, 29 de desembre del 2011

BYRON BAY

Avui hem anat al territori de New South Wales, capital Sydney. 

On anem??
L'objectiu: Byron Bay
Visita al far de Cape Byron, el punt més a l'est d'Austràlia. I un bany a la platja.
 
Byron Bay està aproximadament a 200 quilòmetres de Brisbane i pertanyent al territori de NSW el rellotge s'avança una hora. Hem marxat, sense matinar gaire pels volts de quarts d'onze i... tot i ser dijous hem estat una hora i mitja per arribar a Gold Coast (aproximadament a la metitat del camí). A partir de llavors ja no hi ha hagut més transit i hem pogut avançar tranquil·lament fins a Byron.

Però... sense adonar-nos-en ens hem passat la sortida de Byron i... com aquell qui diu ens en hem adonat una mica tard. Però tranquils, no hem arribat a Sydney! ;) Amb reserva (i aqui quan es diu reserva ja pots tremolar, ja que les distàncies entre un lloc i un altre no són, que diriem, gaire curtes) hem intentat fer mitja volta de seguida que hem pogut i... quan finalment hem trobat la sortida que tocava hem trobat una gasolinera per repostar. 

Ara si, directes cap al far. Un vent d'aquells que aixeca les faldilles... (perfecte(?¿) per els qui anavem amb vestit...sense comentaris) i unes vistes fantàstiques. Aquí en teniu imatges:







Cape Byron with my flatmates: Neus, Juliana, Sun and Alejandro.


3 comentaris:

  1. Bona nit Neus, o potser bon dia!!!
    Aviat et llevaràs i celebraràs l’entrada d’any nou a l’altra punta de món.
    Nosaltres acabant els preparatius del sopar i demà a la nit com els joves anirem a un local sota el GEDS ambientat musicalment amb la dels anys 80.
    Avui ha jugat la selecció catalana de futbol contra Tuníssia i el resultat ha sigut d’empat a zero.
    D’aquí una estona el President del nostre país farà el tradicional discurs de cap d’any i ens l’haurem d’escoltar tot i que el futur que ens espera no és massa esperançador.
    Des de la Ronda Vallès et desitgem una molt bona entrada d’any nou!! i la postal nadalenca australiana ja ha arribat. Ens ha fet molta, molta il•lusió. Moltes gràcies. Els carters estaven ben cofois repartint els sobres.
    Totes les fotos del blog són genials.
    Una abraçada ben forta de la família Calvet – Oliver.

    ResponElimina
  2. Bona tarda Neus,

    Et manquen molt poques hores per a celebrar el canvi d'any molt abans que nosaltres!!! ... ja ens explicaràs com pinten les primeres hores d'aquest 2012 que està al caure.

    Tal com diu la família Calvet-Oliver, estem acabant els preparatius per a la festa del jovent dels 80's, el tema pinta força bé ;)

    Ens agraden molt les actualitzacions, les fotos i els teus relats. No cal que et diguem que aprofitis el temps perquè ja veiem que ho fas ;D
    així que disfruta del canvi d'any !!!!

    Petons, pessigolles i abraçades
    Joan

    PD.: Per cert, has vist l'home dels nassos per Brisbane?

    ResponElimina
  3. Bona nit Neus;
    Moltes gràcies per la teva felicitació de Nadal, morena i sense abric!!! Quines coses té aquest planeta oi???. Desde casa sembla que tot el mon hagi de ser fred i nevat i ja veus... Una mica més avall i son a la platja!!!.
    Ahir a la Vanguardia (en el viure del 30-12-2011)venia la notícia de que les cames més boniques del mon -cito literalment- eren a BYRON BAY i clar com que han de vendre diaris van posar el nom de l´Elle Macpherson però els de casa sabem mlt bé que volien dir
    Neus Roma
    Per Tot a punt per el 2012? bon an y nou i una abraçada molt forta

    ResponElimina