diumenge, 30 d’octubre del 2011

Dijous d'esports i sorpreses. Divenders de BBQ

1. LANGPORTS GAMES



Aquesta setmana dues entrades al blog i és que hi ha moooltes coses per explicar.

LANGPORTS GAMES

Dijous van tenir lloc les jornades esportives entre l'acadèmia "Langports - Brisbane" i l'acadèmia "Langports - Gold Coast". Ens vam trobar a l'acadèmia a tres quarts de 9 del matí i dos autocars ens van portar fins a Logan, una localitat molt a la vora de Brisbane. Sí, quan aqui parlem que està a la vora ens referim a una hora de bus... vaja... com anar de Sant Llorenç a Castellar.

Logan és un poble petit però... quins camps de futbol i quines instal·lacions esportives!!! Tot és gran. Per anar del pavelló a la pista de futbol (en principi estan una cosa al costat de l'altre) has de caminar 15 minuts... i estem parlant del mateix recinte!!! Vaja, és com tenir el pavelló a Ponsferrer i la pista de futbol, rugby i tot el que et puguis imaginar a l'escola. Però... sense haver de travessar el poble!


Només arribar vam començar els entrenaments i just amb l'arribada dels estudiants de Gold Coast ja vam començar els torneigs. Primer Volleyball, després badminton, ping-pong, basquet, touch futbol soccer girls i soccer boys. Alguns dels partits es solapaven però a tot arreu hi havia sempre algu o altre animant!! Difinitivament sóc l'animadora més entregada de tota l'acadèmia. Al cau ja ho saben... sempre invento cançons, els faig ballar, picar de mans, saltar, cridar, cantar... doncs això és exactament el que feia mentre jugava.

preparacio partit Volleyball
Volleyball match
afició

Brisbane va perdre tots els partits excepte bàsquet, o més ben dit... no vam guanyar cap partit excepte basquet. Queda millor no??!! Hem de ser positius!! ;) Pel que fa a la meva participació vaig jugar a Volleyball i soccer girls. A tots dos partits vaig disfrutar moltíssim. Grans companys d'equip, bona afició i sobretot... molt bon ambient. El partit de futbol va anar mooolt bé!! Jo no sóc massa de jugar a futbol, bàsicament perquè no sé mai com conduir la pilota amb els peus!!! Però vaja, a la defensiva me'n vaig sortir molt bé. La veritat és que a l'equip hi havia jugadores amb molt talent. Però tot i així vam perdre per 1-0... ajustat!!!

Aquesta soc jo... fent uns "ziga-zagues"
Membres de l'equip després de jugar. Sandra, Amy. Isa and Lara tapant-se la "red face"
Amy i Neus després de suar la cansalada!!
Brisbane soccer boys team!!
Després de dinar, de veure el partit de futbol dels nois sota la pluja i d'una dutxa d'aigua calenta. Era hora de posar punt i final a la jornada esportiva. Ens trobem tots a la sala d'actes per fer entrega dels trofeus. Gold Coast marxa amb les mans plenes i Brisbane amb el trofeu de basquet. Enough!!  ;)

Tornem feliços i contents cap a Brisbane, allà ens espera una llarga tarda-vespre de pub night per celebrar.... que ens ho hem passat molt bé!! Si, a les 5 de la tarda entrem al pub "Down under": professors i alumnes. Tots cap dins!! Cervesa gratis (només una, eh!!) per tothom. Moment de practicar l'anglès en ambients no massa acadèmics: música, soroll, cervesa, suor, pudor,.. però molt bon ambient!!!

En el mateix pub, la Melanie (responsable i organitzadora de les activitats lúdiques de l'acadèmia) reparteix uns paperets per fer un sorteig on el premi és sorpresa!!! Uo... mai toca el premi, però agafo el numero i el guardo!!! Mitja hora mes tard toca fer el sorteig... Melanie i Kate treuran el numero premiat...
ppprrrrr rrrarrrppprpanrrasafjhsasjjhaglsj... 

(tambors i nervis)

tatxaaaaaaaaaan: Blue. F24

ÉS MEEEEEEEEU!!!!!!

Si, ho heu entès bé!!! M'ha tocat un premi!!! Increïble!!! Obro el sobre i....

CONGRATULATIONS!!

You have won a trip on wings a 2 days 2 night 
sailing adventure up at the beatiful Whitsundays Islands.

On this boat you can snorkel and dive the Great Barrier Reef.

Si, no és un somni. No és irreal. Cert...sense paraules!! 

Neus i Kate. La mà innocent que va treure el número!!
moment de... què està passant??!!
Molt bé, ja tinc el premi. Ben guardat i a celebrar que a finals d'any hauré estat navegant 3 dies per unes illes precioses al nord de Queensland. 

Però aqui no acaba la nit!! No us penseu!!! Down under és un pub que està molt bé!! De tant en tant organitzen concursos a l'estil "trivial". Cada equip té un questionari de 30 preguntes que ha de respondre amb un temps determinat. Langports és un grup (molt nombrós) que participa al concurs. Responem les 30 preguntes relacionades amb idiomes, música, esports, cultura, societat... i entreguem les respostes. Ballem, saltem, canten i xerrem fins el moment del veredicte....

ppprrrrr rrrarrrppprpanrrasafjhsasjjhaglsj... 

(tambors i nervis)

La cosa està molt ajustada entre tres equips (un d'ells el nostre) ... 

mica en mica es van desborint les posicions i Langports no apareix...
això vol dir que encara podem guanyar!!

ppprrrrr rrrarrrppprpanrrasafjhsasjjhaglsjhjlasfhaaaahhhhhahahh11... 

Però... EMPAT!! 

Langports i un altre equip (que no en recordo el nom) hem de desempatar.
Un representant de cada grup ha de respondre una pregunta Veritat o Fals. 
Si la resposta és VERITAT ens hem de posar les mans al cap
si la resposta és FALS les man van al cul.

I la preguta és:
És cert que Bèlgica té 3 llengües oficials???

MANS AL CAAAAAAP!!!

And the WINNER IS...
LANGPORTS!!!

Si, si si!!! Durant el dia vam perdre gairebé TOTS els partits, però vam guanyar el Down Under Quiz!!! I el premi.... 100$!!!

I doncs... amb què ens podem gastar 100$ en un pub amb dotzenes d'estudiants d'angles??!!

Si, AMB CERVESA!!! 10 gerres de cervesa!!

 I així va ser com va acabar el dia!!!


2. BBQ FCE

FCE Classmates!!!

I el divendres després d'un dijous màgic. Els companys de classe ens en vam anar a Roma Park a fer una BBQ!!! Bons moments, rialles, menjar i conversa!!!

Foto 1: Us presento els companys de classe. D'esquerra a dreta:
Banc esquerra: Shiho (Japan) - Neus (Catalunya) - Asami (Japan)
Drets: Moon (Korea) - Patrik (Swiss French) - Carla (Brasil) - Silvia (Swiss French) - Camila(Brasil)  - Gustavo (Brasil) - Isa (Swiss German) - Tymara (Aussie teacher)
Banc dret: Amy (Korea) - Satomi (Japan) - Sedija (Bosnia) - Yuka (Japan)

Moon, Asami, Teacher Tymara and Isa!!
Carla, Amy and Aussie Sausages.
Shiho, Seija, Satomi and Yuha with healthy food (amanides, enciams...)
Asami, Neus, Chicken, sausages and beef.
Chocoholic women. Eating a delicious chocolate cake

Bon cap de setmana i bona Marató!!!

PD: A partir d'avui la diferència entre CATALUNYA i AUSTRALIA és de +9h!!!


1 comentari:

  1. Ufffff.....
    Dues actualitzacions i jo sense fer cap comentari!! Això no pot ser, hauré de rumiar alguna cosa ben aviat.
    De moment només puc dir que estic contentíssim de poder-te llegir i veure't tant alegre, amb aquesta companyia tant diversa; Riquesa cultural totalment a l'abast.
    Ho consulto amb el coixí aquesta nit i demà penjo comentari.

    P.D.: La marató ha estat un èxit, els controls molt bé i el voluntariat de Sant Llorenç fantàstic.

    ResponElimina