dimarts, 13 de setembre del 2011

La Serra: 3Km anar i 3 tornar.

A veure... avui no hi ha massa cosa per explicar.

A les 7:00h del matí ja estava esmorzant i preparant el dinar, aquells valsos del Viena que us vaig comentar ahir. A les 8:00h amb les sabates calçades i tot xino-xano emprenc 3Km de camins vora el riu, ponts peatonals, botanic gardens i carrers amples amb gratacels fins arribar a l'acadèmia. Perfecte, aconseguit: 45 minuts.
Cal arribar abans, son super estrictes amb la puntualitat!!! Així que si mantinc la marxa (i no surto tard de casa) arribaré pels volts de les 8:45 a classe.
A les 9:00h comencem. Non-stop fins a les 12:45. Bé si... un descans d'un quart d'hora.
A les 13:45, després de dinar, ens hi tornem a posar. 1 hora i tres quarts després la classe s'acaba!!!

Cap a casa falta gent, que avui ens han posat molta feina!! Abans, però, toca comprar la targeta SIM per fer trucades dins Australia. Anirà molt bé per quedar amb els companys, buscar pis, trucar a la família, etc Acabada la compra... toca desfer el camí de "la Serra" (sisi, els 3 Km que he fet el matí). Aquesta vegada he decidit aturar-me als Botanic Gardens que, per cert, no son pas com aqui!!! Quan nosaltres visitem un Botanic Garden simplement fem d'espectadors: mirem, olorem, a vegades (si ningú ens veu) toquem, però no se t'acudeixi pas... TREPITJAR L'HERBA!! Tu diràs!!! Aquí tenen una concepcio direfent. Només els hi falta posa: L'HERBA ES TREPITJA!! És fantàstic. Doncs això, he decidit seure en una de les moltes taules que hi ha i posar-me a fer els deures. Tranquilitat, no dictionaries,... fins que dues coses han interromput la meva concentració:
1. El fred. Heu de tenir en compte que a les 6, a Brisbane, ja és fosc. Per tant a les cinc, quan estava als jardins, el dia ja està a les últimes i el fred comença a fer-se present.
2. El soroll de les fulles quan son trepitjades per algú... estupefacció... qui serà?? Giro el cap i... és un animal tot exòtic, que podria ser el símil dels coloms a plaça Catalunya. N'hi ha milers i milers per tots els parcs de la ciutat (de moment al centre no n'he vist). Fan impressió: tenen un bec molt llarg i punxegut. Però fan com els coloms, quan t'hi acostes marxen corrent.

  
Aquest és l'animal del que us parlo.  


Al parc fent els deures. Bé, jo no surto, però els deures no es fan sols! ;)

Ara si, definitivament, arribo a casa. Acabo la feina i cap a sopar!! Vespre de pel·lícula i actualització del blog!!!

Fins aviat!!!

Petons i abraçades!!!

11 comentaris:

  1. Coom mola això dels animal!!! :-D
    Espero que no et trobis aranyes... :-S
    Salut!

    ResponElimina
  2. Hola Neus, ja tenia pressa per arribar i llegir les teves explicacions... si un dia no pots fer cap comentari val més que m'avisis perque ja patiré.....ja saps com sóc;jejeje.
    Avui he arribat a casa a 3/4 de 7, després del curs i sense dinar ja he empalmat amb el dentista, encara no s'ha acabat però ja no porto brakets.........tot arriba...fantàstic, ja em veuràs per l'skipe quan coincidim que ja en tinc ganes.
    El teu bloc és la lectura del dia més esperada i més commovedora i més emocionant que faig.
    Recordo els valsos que t'has fet, eren força grans però amb el ritme que portes, bé prou que et convenen.
    Bé Neus, abans d'anar a dormir tornarem i comentarem més coses, em fa molt feliç veure que t'ho montes tant bé.
    Un petó...Ah!! el petó boterut el trobo mooolt divertit.
    La mare.

    ResponElimina
  3. Bona nit, bon dia,

    Avui escrit ja molt tard, hem tingut un servei sense importància però ja m'ha desorganitzat el vespre.

    Així que només tinc temps de desitjar-te un molt bon dia d'estudi, acompanyat del passeig pel 'botanic garden'.

    Petons i abraçades,
    Joan

    ResponElimina
  4. Hola Neus,
    sap greu que el teu pare l'he destorbat, però com que estic treballant li toca en ell. Ja deus estar esmorzant ara, no he pogut mirar la previsió del temps avui, però bé em sembla que et farà bo. Si cada dia el tens així deu ni do, no tens temps d'avorrir-te. La Teresa js ha començat l'insti. Han canviat les classes, va amb l'aina, nuria, carla i una nuria de castellar que son molt amigues, nomes hi falta la marta, estar molt contenta. Crec que li anirà molt bé.
    Bé ja parlarem, a casa també esperem amb candeletes els teus escrits.
    Avui una abraçada boteruda, i jo ho afageixo un peto, sino no seria jo.

    ResponElimina
  5. ...més que casc o material d'aventura, crec que gastaràs molt calçat si fas els 6km diaris per anar i tornar a i de l'escola. La salut la conservaràs amb tant exercici!

    ResponElimina
  6. hola Neus, espero qu'et trobis bé com jo ara, mira et proposu una ideia que mai potser a tingut quan tornis a la nostre estimada Catalunya mira de portar ous de aquell ocell del bec llarc, els faremc cobar per una gallina i repotblerem les avenques iels i poserem per nom austruavenc.
    at desitgu molta ,sor al teu avi siscu que testima

    ResponElimina
  7. Ja he descobert quina mena d'au és la que et va visitar al parc. És l'australian white ibis (Threskiornis molucca). Diuen que a terra es bastant matussera però te el vol força elegant.

    ResponElimina
  8. hola Neus,ja som diumenja me llevat mol conten el barça ahir va gunayà per golajada elosasuna de Pamplona li ba coloca vuit gols que també pudrian aber sigut once amb trespaldeMessi,
    que no van entrar per miracla
    els culers creiem que disfruterem tret desl primers empats de la chapions i un de la lliga
    adeu recors de la iaia i una abrazada ben forte
    les dillus ja at pusare al corren del gran barça

    ResponElimina
  9. Hola,

    Aquí som en Josep i l'Àvia Neus fent proves per veure si els comentaris s'enganxen bé.

    ResponElimina
  10. Neus el teu avi esta molt content per que despres de la golejada del Barça ahir el Madrid va perdra. M'agrada molt tot el que ens expliques d'aquet pais tant llunyà. Una abraçada.

    ResponElimina
  11. hola Neus,fa uns quans dias que no te escrit,no tinc molte cosa per dirte ,vaig cap el futbol el barça i el valencia van jugar el tercer partit de
    amb un enpat el camp del valencia de dos ados la primera part perdia el barça el Bidal ans va fer un gol ala nostre porteria
    mira jo vaig la meva vida rutinaria,al mati dues hores de petanca ales dues dinar mirar les notcias
    i la tarda camina una hora, i de aquesta manera
    matu el dia fen salut i miran de tenir bon humor
    el teu avi que t'estima adeu

    ResponElimina