dijous, 29 de setembre del 2011

casc sense brides ocell que hi ataca... cert!!

Si ahir us comentava allò del bastó sobre el cap i els ciclistes amb brides al casc, avui he pogut veure amb els meus propis ulls la seva utilitat. El dia s'ha llevat gris i ennuvolat. El diari ha endevinat que avui plouria però diuen que demà i el cap de setmana ha de fer bon temps (això espero!!! Dissabte me'n vaig a Moreton Island i vull que faci sol, molt de sol!!!). Doncs això, la Rie i jo emprenem el camí cap a l'acadèmia i tot caminant no hem deixat de veure un ocellot rere l'altre atacant el cap (casc) dels ciclistes. I creieu-me... s'escoltava un Crash! que espantava una mica. No he sigut a temps d'agafar la camera i fer fotos... ja em perdonareu.

Les setmanes passen molt ràpid... ja gairebé farà un mes que vaig arribar.... no m'ho puc creure!! El tema del pis s'ha de tancar aviat i espero poder-vos dir: ja tinc pis pel 8 d'octubre!! El tema feina està en procés: ja tinc el TFN (Tax File Number) un número que tota persona que vol treballar a Australia ha de tenir. Per sort obtenir-lo és gratis!!! Demà faig un curs de RSA (Responsible Service of Alcohol). Aquest certificat l'ha de tenir tota persona que vulgui treballar a qualsevol lloc on es serveixi alcohol. Encara que no en serveixis, només que arrepleguis els gots de taula ja has de tenir aquest certificat.

5pm després d'estar tota la tarda fent deures i estudiant a la mateixa acadèmia hem decidit marxar (més que res... a les 5 la jornada laboral ja s'acaba i l'escola tanca). La Rie i jo anem decidides a buscar el bus. Si, avui tornem a casa en bus. Us preguntareu perquè... el fet és que jo no tinc ni idea de quin bus haig d'agafar per tornar a casa i encara menys on és la parada. La Rie ja marxa dissabte i ella és la única persona que em pot ensenyar on, quan i quin bus puc agafar. El mateix dissabte arriba una altra japonesa a casa, una tal Yuka i s'estarà amb en Paul i la Lil fins el mes de març. Abans jo no marxi li vull ensenyar tots els camins possibles per arribar a l'acadèmia: A peu passant per Goodwill bridge - botanic gardens - Albert st - Ann st i Langports; o bé Southbank - Victoria bridge - Queen st - Albert st - Ann st i Langports; o bé agafar el bus.
Si, anavem disposades a agafar el bus quan a King George Square, a banda de trobar-nos al Moon (estudiant japonès que també fa el curs cambridge) veiem que la plaça del City hall hi ha un munt de taules amb jocs per jugar: FREE!!! Questió, hem decidit passar una bona estona jugant al Rummikub, l'Uno.. entre d'altres.

Una mica més i el vent ens desmunta la paradeta.
Jugant al rummikub

Taules plenes de gent jugant a jocs de taula.
City Hall. 6pm. Rie i Moon.
Més jocs gegants al terra.
6pm decidim abandonar l'square i marxar cap a casa. Anem a Elizabet st, esperem el bus nº 475.. no arriba. Questió, hem fet tard i el bus ha marxat. No en passa cap altre fins al cap de 40 minuts... així que decidim tornar a casa a peu!! ;)

Avui hi torna ha haver "pub night"... jo em quedo a casa!! Descansant, actualitzant el blog i estudiant una mica... el cap de setmana no podré fer res!!

Salut!!!

4 comentaris:

  1. Bon dia, bona nit Neus.
    Molt bé, ja m'imagino el que has disfrutat jugant als jocs de taula, sempre t'han agradat i una de les últimes coses que vas fer aqui a Sant LLorenç va esser comprar el Party, no podràs dir que no vam jugar... ja que la Teresa, la Josepa i jo vam fer un equipàs i com el vas amortitzar en el poc temps que et quedava, jugant també amb els teus companys/es del cau. Segur que alguna de les coses que portaràs quan tornis serà algun joc (lleuger).
    Em pregunto si és habitual trobar-se jocs al carrer o és Festa Major?
    Realment tens raó.... el temps passa molt depressa, senyal de que s'aprofita.
    Tindrà molta sort aquesta nova companya de trobar-te i desitjo que tu tinguís la mateixa amb el nou canvi que t'espera.
    Avui he acabat el taller de cuina, quan estiguis al pis ja et passaré receptes; bones, saludables, econòmiques i variades a part de les que fem habitualment a casa.... te'n lleparàs els dits.
    Que descansis i fins demà.
    Una abraçada.
    La mare.

    ResponElimina
  2. Ei, hola de nou, bon dia

    Això del casc requereix una fotografia ben gran !!
    Ja he vist les fotografies que has posat de 'Moreton island' realment és un paisatge fantàstic.

    Hi ha moltes persones que et segueixen i m'ho comenten, així que pots anar actualitzant i comentant les novetats de les antípodes.

    Una abraçada
    Joan

    ResponElimina
  3. hola neus!

    per fi he trobat el teu blog ;)
    m'alegro que l'experiència estigui essent tan profitosa, molts petons i molta sort!!

    ResponElimina
  4. Bona nit Neus.
    Veig que tot va molt bé...
    Avui els del cau son al pas de branques i jo després d´aprofitar bé el temps lliure puc seguir els diferents blocs , perfecte.....
    Avui dia 8 ja deus tenir el pis nou lligat com és??? el comparteixes amb més nois i noies?? LLEGIR les teves cròniques ÉS FANTÀSTIC.
    UN PETONÀS.iii BON CAP DE SETMANA.

    ResponElimina